Randweg 13, 5711 DJ Someren
Tel: 0493-494353

Cup-ID Koffie bekers bedrukken

Wij bedrukken jouw logo, bedrijfsnaam of boodschap op een koffie- of theebeker. Een bedrukte kartonnen koffiebeker of tea cup is de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen!

Cup-ID Coffee Cups

Bedenk eens hoeveel mensen dagelijks koffie drinken in een bedrijfsomgeving (een evenement, beurs of sportkantine). En bedenk nu eens dat deze koffie in een bedrukte koffiebeker zit waar jouw boodschap op staat. Jouw nieuwe product, het bedrijfslogo of het prachtige nieuwe pand waar jullie sinds kort gevestigd zijn. Probeer je nu eens voor te stellen hoeveel aandacht deze koffiebekers, bedrukt in haarscherpe kwaliteit, zullen trekken.

Millieu bewust

Omdat Europa een verbod wil op plastic artikelen zoals rietjes en bekers, duurt het niet lang meer tot deze niet meer gebruikt mogen worden. Daarom bieden wij als alternatief kartonnen bekers aan. Kartonnen bekers zijn beter voor het milieu en worden gemaakt van bomen. Dergelijke bekers zijn altijd voorzien van een zeer dunne kunststof coating aan de binnenzijde. Het assortiment wordt nog uitgebreider. We willen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen die nog plaats gaan vinden. Heb je nog vragen, of wil je bestellen? Dan kun je even bellen of onderstaand contactformulier invullen.

Uw logo op de koffiebeker?

Uw logo op koffiebekers laten bedrukken! Dat kan bij Cup-ID en ze zijn er in het groot en in het klein. Een koffiebeker met logo is een mooie huisstijl uitstraling bij al uw zakelijke relaties.

Vanaf 50 stuks

Formaten

Koffiebekers bedrukt

Wij bedrukken jouw logo, bedrijfsnaam
of boodschap op een koffie- of theebeker

aantallen en prijzen

Deze prijzen zijn voor de meest gangbare cups van 180 ml. Ander formaat nodig? Informeer naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

De levertijden zijn 5-8 werkdagen

Koffiecups bedrukken

Bedrukte koffiebekers bestellen

15 + 4 =

CUP-ID KOFFIEBEKERS

Randweg 13
5711 DJ Someren
T 0493-494353
E info@cup-id.nl